Ea a afirmat că a primit "mesaje, chestii de genul acesta", adăugând: "Nu ştiu de unde a făcut rost de numărul meu de telefon"

McGowan a mai declarat că presupusul abuz al lui Weinstein a fost „mai rău” decât a scris ea despre el. 

Actrița este una dintre multele femei care îl acuză pe Weinstein de viol. El a negat învinuirile. 

Actriţa a declarat în emisiunea Victoriei Derbyshire de la BBC: Weinstein „a pus foşti agenţi Mossad (Agenţia israeliană de informaţii) să mă urmărească, așa că nu a fost greu să afle numărul meu de telefon”

„Acum o lună - cineva care lucrează cu el, care îl reprezintă, nu ştiu, în numele lui - am fost şocată, a fost ca un glonţ tras încă o dată asupra mea”, a povestit actriţa referindu-se la momentul când a fost contactată. 

Ea a sugerat că prin mesaj i s-a cerut să ia legătura cu producătorul sau să vorbească cu el.  

Actriţa Rose McGowan este una dintre femeile care îl acuză pe Harvey Weinstein de viol. Ea susţine că producătorul i-a oferit un milion de dolari pentru tăcerea ei, sumă pe care a refuzat-o cu o zi înainte ca dezvăluirile să apară în New York Times.

Rose McGowan a spus cu mai mult timp în urmă că a fost violată de o personalitate de la Hollywood, însă abia după dezvăluirile apărute în New York Times şi după ce numeroase femei au susţinut că Weinstein a fost cel care le-a hărţuit şi agresat sexual, ea a mărturisit pentru The Hollywood Reporter că este vorba despre producător şi că şeful Amazon Studios ştia despre asta.

Ea a afirmat că Weinstein a violat-o în 1997, pe când a jucat în "Scream”, film produs de Miramax, companie fondată de producător.