image
Sursa foto: Getty Images

E OFICIAL: Halep termină anul pe primul loc; Mesaj superb primit de la WTA şi reacţia Simonei

Simona Halep începe, luni, săptămâna cu numărul 50 în fruntea clasamentului WTA. Avantajul ei faţă de jucătoarea de pe locul al doilea, daneza Caroline Wozniacki, este uşor mai mare, de la 931 la 960, în comparaţie cu săptămâna trecută.

Lunea viitoare, Halep o va egala pe Victoria Azarenka din Belarus, care a "stat" 51 de săptămâni pe locul I, fiind pe locul 10 în clasamentul "longevităţii" jucătoarelor numărul 1 mondial. Sportiva română îşi va păstra poziţia până la finalul anului, când va ajunge la 60 de săptămâni pe locul I.

Cei de la WTA au ţinut să o felicite pe Simona pentru că va termina al doilea an consecutiv pe primul loc în clasamentul WTA. "Toate felicitările noastre merg către Simona Halep, pentru că va termina al doilea an consecutiv pe primul loc în clasamentul WTA. Câştigarea primului primului său titlu de Grand Slam este una dintre frumoasele realizări din 2018", a declarat Colm McLoughlin, vicepreşedinte WTA.

"A fost o onoare să termin anul trecut pe primul loc. Faptul că voi termina pe primul loc pentru al doilea an consecutiv reprezintă o realizare specială pentru mine, mai ales că am câştigat şi primul meu turneu de Grand Slam. Mă simt mândră că numele meu apare alături de al altor legende care au ocupat primul loc", a spus şi Halep.

Preşedintele WTA, Steve Simon, a vorbit şi el despre realizările sportivei din România din acest an. "Este remarcabil că a reuşit să câştige primul turneu de Grand Slam şi a jucat 6 finale", a spus şi Steve Simon, preşedintele WTA.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: