Berbec

Este o zi destul de complicată, dar nu în ansamblu ci doar în relațiile cu cei dragi care refuză să se conformeze dorințelor tale și cu prietenii care pot să facă același lucru.

Taur

Pot să apară probleme neprevăzute în relația cu membrii familiei, dar la baza lor stau anumite exagerări a căror origine o cunoști foarte bine.

Gemeni

Se conturează o sumă de neînțelegeri cu cei din anturaj, în așa fel încât, la finalul zilei, să ajungi la concluzia că nu ai reușit să te înțelegi cu nimeni. Este doar o impresie trecătoare.

Rac

Se poate ajunge la complicații financiare din cauza unei comunicări defectuoase, așa că ai face bine să fii mai atent decât de obicei și să te exprimi cât poți de clar.

Leu

Te poți simți vizat de anumite impresii negative pe care le exprimă unii dintre apropiați. Dacă poți fi obiectiv și corect cu tine, nu ai decât să ții cont de ele.

Fecioară

Îți scapă controlul unor situații, acum mai mult ca oricând. Diferența dintre ce credeai că poți realiza, obține, negocia și realitate este foarte mare.

Balanță

Te apropii cu destulă teamă și rețineri de unii prieteni sau de rude, în speranța că vei reuși să îi convingi să îți adopte viziunea despre proiectele comune.

Scorpion

Poate fi o zi dificilă, în special în familie, acolo unde sunt și vor fi vizibile rănile provocate de acțiunile tale care au avut la bază doar dorința de a te răzbuna.

Săgetător

Cei din anturaj par să vorbească o altă limbă decât tine, așa că ar fi bine să vorbești cât mai puțin, să te consulți cu cei care cunosc problemele cu care te confrunți.

Capricorn

Ai putea pierde ceva, în speranța că vei obține altceva, dar rămâi cu mari îndoieli. Este important să ții cont de lege și de drepturile celorlalți, pe care i-ai putea leza.

Vărsător

Poate că ar fi bine să reevaluezi toate concluziile la care ai ajuns în legătură cu parteneriatele importante și să ai mai multă răbdare, înainte de a te reorienta.

Pești

Dincolo de privirile tale directe se dau adevărate războaie și ai puterea de a înțelege de ce fac acei oameni aceste lucruri. Este mai bine să nu te amesteci în luptele lor.