image
Sursa foto: Getty Images

Sumele imense cerute de Liverpool pentru Mane şi Salah l-au dezumflat pe Zinedine Zidane

Real Madrid, considerat ce mulţi cel mai mare club din lume, se pregăteşte de o adevărată revoluţie după un sezon în care nu va câştiga niciun trofeu. Cu mulţi jucători care vor pleca, dar şi fotbalişti pe care să-i transfere la vară.

Între cei doriţi, Sadio Mane şi Mohamed Salah, ambii jucători de la Liverpool. Numai că sumele pe care Florentino Perez ar trebui să le achite englezilor pentru a le face pe plac suporterilor şi lui Zinedine Zidane sunt imense.

Informaţia a fost dezvăluită de jurnaliştii spanioli la emisiunea El Chiringuito de Jugones. Liverpool vrea 200 de milioane de lire sterline numai pentru Sane, adică în jur de 230 de milioane de euro. Se bazează pe faptul că recent i-a prelungit senegalezului contractul până în 2023, dar şi pe valoarea demonstrată de jucătorul care peste o săptămână va împlini 27 de ani.

Cei de la Real Madrid au luat deja legătura cu Liverpool, dar la auzul sumei pe care o vor britanicii au rămas surprinşi total. "Au zis că este o mare nebunie", au dezvăluit spaniolii reacţia madrilenilor. Mane ar deveni cel mai scump transfer făcut vreodată în fotbal, mai mult decât a costat şi Neymar, pentru care nu s-a negociat, ci s-a plătit clauza de reziliere de către PSG.

Un alt jucător pe care Zinedine Zidane i l-a cerut lui Perez este Mohamed Salah, pe care Real Madrid l-a mai tatonat în ultimele perioade de transferuri. Doar că şi pentru el, Liverpool cere 200 de milioane de euro!

Probabil că nici la el, nici la Mane sumele finale nu ar fi cele solicitate la prima strigare, dar este cert că englezii au cerut atât de mult pentru a se putea opri undeva unde oricum ar fi ceva colosal.

Mohamed Salah va face şi el 27 de ani în luna iunie şi niciunul dintre ei nu a câştigat vreun trofeu cu Liverpool. În acest sezon, echipa antrenată de Jurgen Klopp este pe locul 1 cu 79 de puncte, cu două mai multe decât Manchester City, care are un meci mai puţin jucat.

Echipa nu a mai câştigat de 29 de ani titlul în Anglia, iar suporterii vor să iasă campioni mai mult decât să câştige Liga Campionilor. Liverpool are 18 titluri, a doua după Manchester United, 20.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: