image
Sursa foto: Profimedia

Leo Messi îl vrea plecat de la Barcelona, altfel nici nu se gândește să revină pe Camp Nou: "Nici măcar nu-și vorbesc!"

Lionel Messi (35 de ani) a anunțat că este, în sfârșit, fericit la PSG, la ceva mai bine de un an după ce a plecat de la Barcelona.

Cu toate acestea, argentinianul nu dorește să își prelungească înțelegerea cu PSG, care expiră la finalul sezonului actual. Barcelona este una dintre principalele variante ale "Puricelui", dar acesta a pus mai multe condiții pentru a reveni pe Camp Nou, după despărțirea în lacrimi din vara trecută.

Potrivit presei spaniole, una dintre acestea este legată de fostul său coechipier, Gerard Pique (35 de ani).

Jurnalistul Marc Marba a dezvăluit că Messi nu va accepta sub nicio formă să revină în tricoul blaugrana, atât timp cât fundașul se va afla în lot sau va îndeplini vreo funcție în cadrul clubului.

Messi și Pique au o relație rece de aproximativ un an, după ce spaniolul l-ar fi sfătuit pe președintele Joan Laporta să nu îi ofere un alt contract argentinianului, deoarece echipa se va descurca și fără el. De atunci, cei doi nici măcar nu-și mai vorbesc, așa cum a precizat sursa citată.

Messi dă un randament bun nu doar la PSG, ci și la naționala Argentinei, pentru care a marcat două goluri în meciul amical cu Honduras, scor 3-0, de săptămâna trecută.

Însă, în minutul 39, Deybi Flore a avut o intrare prea energică la Messi, pe care l-a lovit cu umărul în față. Decarul Argentinei a căzut la pământ, iar peste câteva secunde fotbalistul din Honduras a fost înconjurat de mai mulți colegi ai "Puricelui".

Nahuel Molina a vrut să-l faulteze imediat după, dar a ratat intervenția. A reușit, însă, să se răzbune pe Flores chiar Rodrigo De Paul, cel care i-a dat o palmă la antrenamente lui Messi cu o zi în urmă.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: