image
Sursa foto: sport.es

De ce Griezmann păstrează tăcerea?: Jurnaliştii catalani au aflat ce se află în spatele comportamentului francezului

Transferul lui Griezmann la Barcelona pare doar o chestiune de timp, clubul catalan aşteptând data de 1 iulie pentru a vira în conturile lui Atletico Madrid clauza de reziliere de 100 de milioane de euro.

Suporterii "los colchoneros" aşteptau ca starul lor să iasă public şi să infirme transferul, însă nu a făcut acest lucru. Atacantul din Hexagon tace, iar jurnaliştii de la sport.es consideră că aceasta este cea mai potrivită atitudine în cazul său.

Subiectul plecării lui Antoine Griezmann la Barcelona s-a intensificat în ultimele săptămâni, iar Lionel Messi și-a arătat aprecierea pentru starul francez. Ca să nu mai fie niciun dubiu legat de modul în care va fi primit la Barcelona, argentinianul a declarat că-l așteaptă cu brațele deschise să se alăture echipei de pe Camp Nou.

"De ce Griezmann păstrează tăcerea?", titrează sport.es, citată de digisportro, pentru ca apoi să explice de ce vârful a abordat această strategie: "Francezul nu scoate un cuvânt, deşi ştie că va avea viaţă grea cu fanii lui Atletico. Unii dintre aceştia, de altfel, l-au şi fluierat deja, convinşi că atitudinea sa trădează plecarea la Barcelona. Totuşi, Griezmann ştie că cel mai înţelept lucru acum e să păstreze discreţia, pentru ca iminenta lui plecare să nu facă un val şi mai mare. Ştie că întâmpina ostilitate din partea multor fani, însă vrea ca povestea lui de dragoste cu Atletico să se termine în termeni buni", notează Sport.es.

Sursa menţionată notează faptul că mai mulţi coechipieri, printre care Gabi şi Godin, au pus deja presiune pe jucătorul din Hexagon, în sensul că au procdeat precum jucătorii de la Barcelona anul trecut, înainte de transferul lui Neymar la PSG. Fundaşul uruguayan chiar a postat pe o reţea de socializare celebrul mesaj al lui Pique "Rămâne!". Dar Griezmann probabil nu va rămâne, cum nu a făcut-o nici Neymar.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: