image
Sursa foto: Getty Images

Barcelona pregătește o ofertă colosală pentru Mbappe: Două vedete ale catalanilor, monede de schimb

Kylian Mbappe scrie istorie pentru PSG, la doar 20 de ani. Starul francez este curtat intens de Real Madrid, care l-a pus în fruntea listei de achiziții, dar și Barcelona a intrat pe fir.

Jurnalistul spaniol Eduardo Inda susține că gruparea catalană e gata să spargă pușculița ca să-l transfere pe Mbappe. Barcelona ar fi pregătită să ofere 120 de milioane de euro pentru puștiul francez, plus doi jucători: Antoine Griezmann și Ousmane Dembele.

Dembele, 22 de ani, a venit la Barcelona în 2017, de la Borussia Dortmund, dar nu s-a impus în echipa catalană. În plus, francezul a avut mai multe accidentări care l-au ținut departe de gazon. De altfel, el va fi indisponibil în următoarele zece săptămâni.

Nici Griezmann nu a impresionat pe Camp Nou. Catalanii l-au transferat pentru 120 de milioane de euro de la Atletico, dar francezul a marcat doar cinci goluri în acest sezon. Griezmann a recunoscut recent că nu îi e ușor să se adapteze la Barcelona.

”Nu este cel mai ușor club la care să joci. E un club nou, diferit, cu tactici noi. Trebuie să muncești, sunt mândru că sunt aici. Ei cred în mine, trebuie să câștig încrederea echipei și voi fi pregătit”, spunea Griezmann.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: