image
Sursa foto: as.com

Replica genială a lui Diego Costa, după ce Griezmann şi-a prelungit contractul cu Atletico

Antoine Griezmann, al cărui transfer iminent la Barcelona a ţinut prima pagină a presei sportive internaţionale în ultimele săptămâni, a ales în final să îşi prelungească contractul cu Atletico Madrid şi a semnat o nouă înţelegere valabilă până în 2023.

"Antoine Griezmann şi-a prelungit contractul cu un sezon suplimentar, până la 30 iunie 2023", scrie Atletico într-un comunicat, precizând că documentul a fost semnat în cantonamentul selecţionatei Franţei de la Cupa Mondială 2018, în apropiere de Moscova.

Colegul lui Griezmann din atacul lui Atletico Madrid, Diego Costa, a avut una dintre cele mai amuzante reacţii, la aflarea veştii că francezul şi-a prelungit contractul: "Griezmann este un băiat cu suflet mare, care se lasă condus de sentimentele sale...şi nenorocitul trebuie să aibă şi o groază de bani".

Conform presei spaniole, în urma parafării noului acord, Griezmann va beneficia de o creştere salarială semnificativă. Atletico urmează să-i plătească peste 20 milioane euro pe an, iar atacantul francez se va apropia astfel de nivelul salariului starului portughez Cristiano Ronaldo de la Real Madrid (aproximativ 23 milioane euro, fără prime).

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: