image
Sursa foto: privesc.eu

Andrei Năstase cheamă oamenii la protestul față de anularea alegerilor: „E un precedent care nu a mai fost întâlnit ”

Primarul ales, Andrei Năstase, a venit cu un nou îndemn la protest. Astfel, Andrei Năstase cheamă oamenii la manifestația din fața Primăriei Chișinău, care va începe la ora 14:00.

„Nu cedăm, ieșim la protest să ne apărăm drepturile noastre fundamentale, să ne apărăm dreptul nostru la vot. Demersul nostru este către fiecare dintre dumneavoastră să înțelegeți că de protestul nostru depinde foarte și foarte mult, depinde cum vor reacționa așa-zisele noastre autorități. Rugămintea este ca să veniți cât mai mulți împreună cu familiile, cu rudele, prietenii. Veniți la protestul din fața Primăriei, ne vede acolo la ora 14:00 și apoi să continuă acest protest. Un protest nu în susținerea cuiva, nu este vorba despre mine sau despre mandatul pe care l-am obținut. Este vorba despre întreaga țară și ceea ce ne se va întâmpla de acum încolo”, a îndemnat Andrei Năstase.

„Este un precedent care nu a mai fost întâlnit în lumea civilizată, când un vot liber exprimat este aruncat la coșul de gunoi de o justiție controlată, obedientă unui oligarh de sorginte sovietică comunistă”, a adăugat Andrei Năstase.

Noutăţile partenerilor

comentarii: