image
Sursa foto: Getty Images

Comportamentul lui Maradona la Cupa Mondială, monitorizat de FIFA: Ce riscă argentinianul

FIFA a luat act de comportamentul lui Diego Maradona la Cupa Mondială din Rusia, dar este prematur să se discute despre o eventuală sancţiune pentru argentinianul de 57 de ani, scrie The Times.

Gestul lui Maradona la golul marcat de Marcos Rojo în victoria Argentinei cu Nigeria, scor 2-1, rezultat în urma căruia sud-americanii s-au calificat în optimile de finală, pare să fi umplut paharul.

El Pibe d'Oro a sărbătorit uşor deplasat, arătându-le degetele mijlocii spectatorilor din faţa sa, iar oficialii forului mondial nu au privit cu ochi buni ieşirea fostului mare fotbalist.

Deocamdată, nu a fost luată vreo măsură, dar FIFA va monitoriza comportamentul lui Maradona în restul turneului final.

Dacă vor mai exista incidente, sursa citată nu exclude ca FIFA să-i anuleze camnpionului mondial din 1986 statutul de ambasador al forului mondial, care înseamnă plata a 10.000 de lire sterline (11.300 de euro), plus alte cheltuieli, pentru fiecare eveniment la care participă.

La actuala ediţie a Cupei Mondiale, Diego Maradona a mai fost implicat într-o controversă. Deşi fumatul este interzis pe arenele pe care se dispută meciurile de la turneul final, argentinianul a fost surprins în timp trăgea cu poftă dintr-un trabuc.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: