image
Sursa foto: Promo Lex

Tiraspolul îl învinuiește pe Andrei Amarfi de „spionaj în favoarea RM”; „Au efectuat percheziții ilegale”

Autoritățile neconstituționale de la Tiraspol îl învinuiesc pe polițistul de la IP Florești Andrei Amarfi de „spionaj în favoarea RM”. Despre aceasta a anunțat deputatul Platformei DA, Chiril Moțpan.

„Potrivit unor informații operative de ultimă oră, reprezentanți ai structurilor anticonstituționale de la Tiraspol au operat astă noapte percheziții ilegale în casa ofițerului de poliție Andrei Amarfi, cu ridicarea bunurilor personale. Angajatul IP Florești a fost răpit banditește în dimineața zilei de ieri din curtea propriei case din localitatea Camenca. Ofițerul este învinuit de spionaj în folosul Republicii Moldova”, a menționat deputatul.

El a adăugat că pe 7 octombrie a fost reținut de separatiștii transnistreni și Andrei Glijin, cetățean al Republicii Moldova, originar din localitatea Kuzmin, raionul Camenca, învinuit, de asemenea, de spionaj.

„Cum va răspunde la aceste provocări Igor Dodon? Ce fac ministrul de Interne Pavel Voicu și directorul SIS Alexandru Esaulenco? Probabil că nimic, pentru că sunt prea ocupați cu promovarea șefului lor, Igor Dodon, în campania electorală. Regimul separatist de la Tiraspol își arată adevărata față hâdă”, a conchis deputatul.

Amintim că Igor Dodon, deși a vizitat ieri orașul Florești, nu a avut nicio reacția vizavi de răpirea polițistului moldovean de către autoritățile neconstituționale de la Tiraspol.

Noutăţile partenerilor

comentarii: