image
Sursa foto: Profimedia

Sergio Ramos, fericit la PSG! Declarație de dragoste a fundașului pentru actuala sa echipă

Sergio Ramos (36 de ani) a ajuns la PSG din postura de jucător liber de contract, după despărțirea de Real Madrid, în vara anului trecut, iar fotbalistul anunță că se simte foarte bine la gruparea de pe Parc des Princes.

Deși nu a avut parte de un prim sezon așa cum și-ar fi dorit la PSG, din cauza accidentărilor suferite, Sergio Ramos se simte bine acum și a devenit un titular incontestabil în primul 11 al lui Christophe Galtier. Mai mult, fundașul spaniol anunță că este, în sfârșit, fericit la Paris și a avut numai cuvinte de laudă la adresa celor din jur.

"Acum pot spune că sunt bine, că sunt fericit. Este bine să trăiești experiențe și să cunoști alte culturi. Parisul m-a primit foarte bine, fanii și oamenii. Așa că sunt foarte fericit să primesc afecțiunea altor țări", a spus Sergio Ramos, în cadrul unui interviu acordat jurnaliștilor de la "Ruiz Club".

5-0 cu Clermont, 5-2 cu Montpellier, 7-1 cu Lille și 1-1 cu AS Monaco sunt rezultatele înregistrate de PSG în noul sezon. Acest bilanț a făcut ca tehnicianul parizienilor să fie lăudat la scenă deschisă de către cei din club, iar acum a venit rândul lui Sergio Ramos să vorbească la superlativ despre Galtier.

"Este un antrenor de nivel foarte înalt, atât tactic, cât și tehnic. Este o persoană care are multă experiență în lumea fotbalului", a spus Sergio Ramos, potrivit Telefoot.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: