image
Sursa foto: blacknews.ro

Crimă teribilă la Călărași: O femeie a fost ucisă cu bestialitate și jefuită

O femeie de 63 de ani din raionul Călărași a fost găsită moartă de către fiul ei în propria locuință. Victima avea semne vizibile de moarte violentă find lovită cu un obiect dur în mai multe regiuni ale corpului.

Tragedia a avut loc ieri, poliția fiind alertată de către fiul victimei care a depistat cadavarul în locuința acesteia.

Potrivit informațiilor, victima locuia singură, soțul fiind decedat, iar cei cinci copii locuiau separat. Aceasta muncea în calitate de inspector fiscal în primăria din localitate.

În urma examinării la fața locului s-a stabilit că ușa casei era deschisă, cheile aflându-se în ușă din interior. Cadavrul victimei se afla jos lângă pat iar pe corpul acesteia se observau semne de moarte violentă, cât și în regiunea capului, cel mai porbabil fiind lovită cu un obiect dur, iar picioarele acesteia erau legate”, a declarat Ofițerul de presă al IP Călărași, Cristina Vicol.

Potrivit poliției, din casă au dispărut aproximativ 20.000 lei, care se aflau în dulap.

În prezent se petrec acţiuni speciale pentru stabilirea identității și reţinera bănuitului, cât şi acțiuni de acumulare a tuturor probelor din declarațiile martorilor, vecinilor pentru elucidarea circumstanțelor producerii crimei.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: