image
Sursa foto: gazzetta.it

Inter Milano a câștigat dramatic la Roma și s-a calificat în Champions League

Internazionale Milano s-a calificat in extremis în sezonul următor de Champions League, după victoria dramatică obținută duminică, în ultima etapă a sezonului din Serie A, 3-2 pe terenul lui Lazio, echipa cu care se lupta pentru locul al patrulea, ultimul care ducea în cea mai râvnită competiție. La scor egal, gruparea de pe Olimpico s-ar fi dus în Liga Campionilor.

Pentru Lazio au marcat Perisic (9 - autogol) și Felipe Anderson (31), în timp ce reușitele milanezilor au fost semnate de D'Ambrosio (29), Icardi (78 - penalty) și Vecino (81). Lazialii au terminat cu un om mai puțin - Lulic a fost eliminat în minutul 79, la 2-2, pentru al doilea cartonaș galben; în prelungiri, arbitrul i-a arătat cartonașul roșu și rezervei Patric.

În Italia, titlul de campioană i-a revenit lui Juventus, pentru a 7-a oară la rând. Vicecampioană e Napoli, iar locul al 3-lea le-a revenit celor de la AS Roma. Inter, de pe locul 4, completează cvartetul echipelor italiene care vor participa în sezonul 2018-2019 al Ligii Campionilor.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: