image
Sursa foto: Getty Images

Real Madrid, Barcelona și Chelsea au pus ochii pe același jucător

Real Madrid nu este singurul nume uriaș care vrea să îl transfere pe Christian Eriksen. De serviciile starului lui Tottenham se interesează Barcelona și Chelsea, scriu spaniolii de la AS.

Christian Eriksen își încheie contractul cu Tottenham în 2020, iar în acest moment negocierile pentru prelungirea înțelegerii sunt complicate. Catalanii văd în Erikssen un jucător care se apropie foarte mult de profilul lui Andres Iniesta, jucător ce a plecat anul trecut, după 22 de ani petrecuți pe Camp Nou, la Vissel Kobe.

De asemenea, Chelsea este o altă echipă care se interesează de Christian Eriksen, în contextul în care belgianul Eden Hazard a refuzat de două ori prelungirea contractului cu londonezii şi este tentat să meargă la Real Madrid.

The Independent susţine că Tottenham şi Real Madrid negociază transferul lui Eriksen pentru 112 milioane de euro (100 de milioane de lire sterline). Apropiaţii danezului cred însă că mijlocaşul poate fi cumpărat pentru o sumă cuprinsă între 56 şi 85 de milioane de euro, potrivit As.

Cumpărat pentru 12 milioane de euro, în 2013, de la Ajax Amsterdam, Eriksen primeşte acum la Tottenham 75.000 de lire sterline pe săptămână, adică aproximativ 83.000 de euro. Clubul i-a oferit 150.000 de lire sterline pe saptămână (165.000 de euro), ceea ce ar însemna în jur de opt milioane de euro pe an, suma pentru care clubul a semnat un nou contract în luna octombrie şi cu Dele Alli, 22 de ani.

Christian Eriksen este cotat la aproximativ 80 de milioane de euro, potrivit transfermarkt.de.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: