image
Sursa foto: digisport.ro

Florentino Perez, la picioarele lui Cristiano Ronaldo

Șeful campioanei Spaniei și a Europei a folosit mai multe cuvinte mari la adresa lui Cristiano Ronaldo, pe care îl consideră cel mai bun fotbalist din lume și pe care l-a supranumit "Regele erei sale" ca președinte al clubului.

"CR7 e simbolul nostru, cum era și Di Stefano. Golul cu Juventus a fost unul dintre cele mai frumoase din istoria fotbalului. Un gol minunat, marcat de cel mai bun jucător din lume. 'Regele erei mele', cum îl numesc eu, ca să îl complimentez. Regele Juan Carlos m-a sunat pentru a-l felicita pe Cristiano, grozavul moștenitor al lui Alfredo", declarat Florentino Perez, în cadrul unjui interviu amplu acordat pentru italienii de la Gazzetta dello Sport. Juan Carlos I a abdicat în iunie 2014, după 38 de ani de domnie, iar de atunci regele Spaniei este fiul lui, Felipe al VI-lea.

Presa din Spania a scris, săptămâna trecută, imediat după "bijuteria" reușită de Ronaldo la Torino, că președintele Realului este pregătit să îi ofere, la finalul acestui sezon, creșterea salarială pe care portughezul o solicită încă de anul trecut. Contractul pe care i l-a pregătit este de 30 de milioane de euro, potrivit ibericilor.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: