image
Sursa foto: Getty Images

Zidane își pregătește revenirea în fotbal: Doi giganți se luptă pentru semnătura francezului

Plecat de la Real Madrid după ce a câștigat de trei ori la rând UEFA Champions League cu gruparea de pe Santiago Bernabeu, Zinedine Zidane nu duce lipsă de oferte. Presa internațională anunță că două cluburi se luptă pentru semnătura antrenorului francez: Chelsea și Juventus.

"Chelsea trebuie să se grăbească dacă îl vrea pe Zinedine Zidane pentru că și Juventus îl dorește" anunță The Sun, informația fiind confirmată și de presa din Italia. Tuttosport scrie că Max Allegri va pleca de la Juventus la finalul sezonului și Zinedine Zidane este varianta ideală.

Chelsea se află în prezent pe locul 6 în Premier League și riscă să rateze din nou prezenţa în UEFA Champions League. Mai mult Sarri a pierdut vestiarul și s-a contrat de mai multe ori cu Eden Hazard. În aceste condiții, Abramovich ar fi luat legătura cu Zidane, chiar dacă încă nu l-a demis pe Sarri. Aducerea francezului pe banca tehnică ar putea însemna și rămânerea lui Hazard la Londra, belgianul precizând în mai multe rânduri că este un admirator al lui Zidane.

De partea cealaltă, italienii scriu că Zidane ar fi mai degrabă tentat să meargă la Juventus, ținând cont de problemele pe care le-au întâmpinat Carlo Ancelotti, Antonio Conte și Maurizio Sarri la gruparea londoneză. Cu Juventus, Zinedine Zidane ar avea cu siguranță mult mai multe șanse să câștige din nou UEFA Champions League. Rămâne însă de văzut care va fi decizia lui Zidane, care mai are timp până la finalul sezonului să decidă dacă va semna cu Chelsea sau cu Juventus.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: