image
Sursa foto: Getty Images

Șervețelul de ”adio” al lui Leo Messi, după despărțirea de Barcelona, scos la vânzare! Ce sumă uriașă se cere

Leo Messi (34 de ani) este o fabrică de bani! Fotbalistul, care a generat 23 de milioane de euro în doar 7 minute, după ce a ajuns la PSG, poate fi acum protagonist într-o altă afacere de succes.

Șervețelul pe care l-a primit din partea soției, Antonela Roccuzzo (33 de ani), la conferința ”de adio” de la FC Barcelona a fost scos la vânzare.

La 8 august 2021, Messi a declarat oficial despărțirea de clubul blaugrana, moment emoționant în timpul căruia starul argentinian a și lăcrimat. Ei bine, obiectul a fost păstrat, se pare, și scos la lvânzare acum pe platforma Mercado Libre pentru suma de un milion de dolar, susține nation.com.

După ce a trecut peste emoții, multiplul câștigător al Balonului de Aur a oferit și primele declarații, la acel moment.

”Anul trecut știam ce voi spune, dar anul ăsta nu eram pregătit. Atât eu, cât și familia mea voiam să rămânem aici, să stăm acasă și să ne bucurăm de viața pe care o avem în Barcelona de atâția ani.

Toți anii aceștia pe care i-am avut au fost extraordinari. Am fost toată viața mea aici, încă de când aveam 13 ani. După 21 de ani plec cu soția mea și cei 3 copii catalani-argentieni ai mei. Nu pot promite că nu mă voi întoarce pentru că aceasta este casa mea.

Sunt total recunoscător tuturor coechipierilor, tuturor oamenilor, sunt atât de mulți oameni cărora vreau să le mulțumesc. Am dat totul pentru acest club încă din prima zi când am sosit și sunt atât de recunscător pentru toată dragostea pe care mi-au oferit-o oamenii”, a spus starul argentinian.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: