image
Sursa foto: cdep.ro

Deputatul român Matei Dobrovie: „Dodon simte că pierde alegerile și e tot mai disperat”

„Igor Dodon simte că pierde alegerile și este tot mai disperat. Amenință cu război civil dacă nu va fi ales și agită din nou pericolul unionist. Promite că va schimba Constituția ca să-i interzică pe unioniști și o atacă din nou mizerabil pe Maia Sandu cu faptul că nu are copii și nu e căsătorită, exact ca în 2016”, comentează deputatul român Matei Dobrovie.

Deputatul de la București se arată convins că Igor Dodon va pierde fotoliul prezidențial în urma alegerilor de duminică.

„După o guvernare dezastruoasă în care a reușit să strice relațiile R.Moldova cu aproape toți vecinii, să trădeze orice interese naționale, nu a făcut reformele asumate prin Acordul de Asociere și a gestionat catastrofal pandemia, Dodon a rămas fără argumente. El nu are ce să le ofere cetățenilor în afară de sărăcie și corupție. Ca urmare recurge la veșnica sperietoare cu unirea, unioniștii, într-o ultimă încercare de a-și ascunde eșecul și de a-și mobiliza electoratul. Nu va merge! Oricât ar încerca să fraudeze și să care oameni din Transnistria la urne, sfârșitul este aproape. Maia Sandu va câștiga duminică și odată cu ea și cetățenii R.Moldova!”, a mai punctat deputatul român Matei Dobrovie, într-o postare pe facebook.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: