image
Sursa foto: digisport.ro

Englezii anunţă că Chelsea ia cel mai scump portar din istorie: Sumă incredibilă pentru un tânăr de 23 de ani

Kepa Arrizabalaga este foarte aproape de Chelsea, anunţă la unison presa engleză. Spaniolul de 23 de ani va deveni cel mai scump portar din istorie, gruparea de pe Stamford Bridge urmând a plăti clauza de reziliere de 71 de milioane de lire, avută la Bilbao.

Thibaut Courtois forţează transferul la Real Madrid, astfel că oficialii lui Chelsea s-au mişcat repede, dorind să nu rămână descoperiţi.

Toate publicaţiile importante din Anglia anunţă că transferul lui Kepa e doar o chestiune de ore, formaţia lui Abramovich urmând a plăti o sumă record: 71 de milioane de lire, lucru care îl va transforma pe tânărul goalkeeper în cel mai scump portar din istorie. Recordul e deţinut în prezent de Alisson, pentru care Liverpool i-a plătit Romei 66,8 milioane de lire, chiar în această vară.

Jurnaliştii britanici mai notează că acest transfer semnifică clar că Real şi Chelsea au bătut palma pentru transferul lui Courtois. Mai mult, se vehiculează ideea că, pe lângă bani, gruparea blanco îl va trimite la Londra şi pe Kovacic, fotbalist care evoluează prea puţin în capitala Spaniei.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: