image
Sursa foto: Captură // Youtube

VIDEO // Cheptonar: În cadrul galeriei unei echipe de fotbal din Serbia se planifica să fie aduși diversioniști la Chișinău

Săptămâna aceasta, exista riscul ca în R. Moldova să ajungă diversioniști din Serbia, susține deputatul PAS Andrian Cheptonar.

„Săptămâna aceasta trebuie să aibă loc un meci de fotbal în Chișinău, între o echipă din Serbia și una din RM. Inițial, era planificat ca întreaga galerie a echipei sârbe să vină la noi în țară. Datorită eforturilor făcute de SIS, cu mult înaintea apariției informațiilor oferite de Zelenski, echipa sârbă va juca cu tribunele goale, pentru că în cadrul acestei galerii se planifica să vină diversioniști. Organele de drept ale RM vor face uz de toate posibilitățile pe care le au ca să apere regimul constituțional și dreptul cetățenilor de a se integra în Uniunea Europeană”, a declarat Andrian Cheptonar, în cadrul emisiunii „Ora Expertizei” de la Jurnal TV.

Amintim că, recent, președintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a informat-o pe președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, despre existența unui plan rusesc obținut de serviciile de securitate ucrainene, de escaladare a situației politice din Republica Moldova.

Luni, Maia Sandu a susținut un briefing de presă pe tema securității.

„Planul pentru perioada următoare presupune acțiuni cu implicarea unor diversioniști cu pregătire militară, camuflați în civil, care să întreprindă acțiuni violente, atac asupra unor edificii ale statului și luare de ostatici”, a spus președinta.

Vezi și: Diversiunea Moscovei, pusă în aplicare? Așa numita opoziție în frunte cu partidul „Șor” anunță un nou protest duminică

Emisiunea „Ora Expertizei” poate fi urmărită integral mai jos.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: