image
Sursa foto: Getty Images

Anunţul lui Paul Pogba în vestiarul lui United: De ce vrea francezul să plece la Real Madrid

Paul Pogba i-a anunţat pe coechipierii de la Manchester United că vrea să părăsească clubul în această vară. Decizia nu a surprins pe nimeni după ce francezul a dat de înţeles în mai multe rânduri că ar prefera să joace la Real Madrid.

"Real Madrid este unul din cele mai mari cluburi din lume. Am declarat mereu că este un vis pentru orice fotbalist," a fost mesajul fără echivoc al fotbalistului.

Iar declaraţiile de dragoste au fost reciproce - nici Zinedine Zidane nu a ascuns faptul că mijlocaşul de 26 de ani ar fi motorul ideal pentru noua maşinărie galactică pe care vrea să o creeze pe Santiago Bernabeu.

Pogba nu a avut un sezon prea fast la gruparea de pe Old Trafford. Au fost disensiunile mai mult sau mai puţin mocnite cu Jose Mourinho, care din căpitanul echipei l-a transformat în rezervă de lux. Venirea lui Ole Gunnar Solskjaer a adus revirimentul campionului mondial, dar vraja s-a rupt după ce jocul echipei a început să şchioapete. Eliminarea fără drept de apel din UEFA Champions League în faţa Barcelonei pare fi atârnat decisiv în balanţă, la fel ca şi incertitudinea obţinerii unui loc de Liga Campionilor pentru sezonul viitor. Pogba ar vrea să joace regulat în cea mai importantă competiţie inter-cluburi din Europa, iar Real Madrid i-ar oferi fără emoţii această posibilitate.

Pogba a mai fost aproape de Real Madrid acum 3 ani, pe când era la Juventus, dar o neînţelegere între preşedintele Florentino Perez şi impresarul jucătorului, Mino Raiola, a blocat mutarea.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: