image
Sursa foto: moldcell.md

Așteptarea a luat sfârșit! Black Friday revine în forță cu REDUCERI de până la 70% în Magazinul Online Moldcell

Cele mai tari reduceri te așteaptă în magazinul Online Moldcell. Smartphone-uri de top, tablete, laptopuri, aspiratoare robot, căști, boxe, ceasuri inteligente și...șirul poate continua. Orice ai alege, trebuie să știi că de Black Friday le iei la cele mai tari prețuri, cu reducere de până la 70%. Exclusiv online, pe eshop.moldcell.md, vezi produse potrivite pentru tine și familia ta. Fii parte a celui mai mare eveniment comercial al anului. Campania Black Friday e valabilă în perioada 19-23 noiembrie.

TOP telefoane incluse în oferta Black Friday

E timpul pentru un OPPO. Bucură-te de aspectul ușor al corpului subțire 3D și camera principală de 48 MP pentru a capta cele mai interesante momente, al smartphone-ului OPPO A74 (4/128 GB). Comandă acum și ai parte de o experiență de neuitat, la preț special de doar 4249 lei. De asemenea, poți să alegi căști, huse OPPO, la fel cu reducere de până la 70%, doar de Black Friday.

Admirabil de bun și accesibil. Alege cel mai potrivit smartphone pentru tine din seria A - Galaxy A12, A22 sau A03s – începând cu 2699 lei. Cu baterie care ține două zile, cameră principală de 64MP cu OIS și în culori pe gustul fiecăruia. Sau mergi direct la sfârșitul alfabetului și alege un Galaxy Z Flip3 5G cu 1200 lei mai ieftin. Nu ezita! Ești la un click distanță, comandă acum pe eshop.moldcell.md.

Toată colecția de telefoane cu super reduceri te așteaptă aici.

Alege-ți telefonul din zeci de modele >>

Gadgeturi pentru toată familia

Fie că suntem la birou, muncim de acasă sau pur și simplu ne relaxăm, gadgeturile ne susțin în tot ceea ce facem. Acum, de Black Friday, prinde cele mai bune reduceri la iPad, ceasuri inteligente, boxe portabile, tablete, console sau căști.

Vezi poate îți place un iPad Air 10.9 Wi-Fi (256 GB) sau un Macbook Pro13 M1 cu reducere de 1000 de lei pentru ca jobul să meargă strună. Sau căști cu un design cool și calitate înaltă a sunetului - Apple AirPods Max – сu 25% reducere, doar de Black Friday. Tot aici, merge de minune și un Apple Watch 6 GPS 44 mm cu 1000 lei reducere.

Descoperă gadgeturi la super preț >>

Smart pentru casă

De Black Friday nu uita de casa ta și fă timp pentru hobby. Îți venim noi în ajutor cu niște recomandări. Ce zici de un roboțel de aspirare Xiaomi Mi Vacuum Cleaner S6 Max? Ajunge în cele mai îndepărtate locuri, curăță uscat, dar și umed și e manevrat ușor din aplicație. Un click - atât îți ia ca să-l cumperi mai ieftin cu 600 lei, doar de Black Friday.

Pentru un mod de viață sănătos se recomandă să facem sport, iar un Blender Sport Mix & Fit te ajută să prepari cele mai sănătoase smoothie-uri. Îl iei acum cu 20% reducere. Pentru că sportul are nevoie și de aer proaspăt, fă-te cu un purificator Xiaomi Mi Air Purifier la preț special de 3099 lei.

Multe alte produse smart pentru casa ta le găsești pe eshop.moldcell.md.

Cumpără Smart J pentru o Casă Smart >>

Accesorii pentru smartphone-ul tău

De Black Friday, beneficiezi de reduceri de până la 70% la toate husele și sticlele de protecție. Și aceasta nu e tot, pe eshop.moldcell.md găsești încărcătoare, rucsacuri pentru job sau școală.

Alege acum și comandă online. Livrarea e pe seama noastră. Campania Black Friday este valabilă în perioada 19-23 noiembrie, exclusiv online.

Start Black Friday Moldcell! Nu rata cele mai tari reduceri ale anului >>

Noutăţile partenerilor

comentarii: