image
Sursa foto: AFP

Horoscop 16 iunie 2021: Gemenii au nevoie de recuperare în liniște

Astrologii recomandă să fim foarte atenţi şi să nu ne abatem de la programul nostru. Este o zi de provocări pentru Capricorni, iar Gemenii au nevoie de linişte şi relaxare.

Berbec

Este o perioadă benefică pentru discuţiile cu persoana iubită, pentru a lămuri unele probleme rămase de mult timp nerezolvate. La locul de muncă, vei avea o zi extrem de ocupată, cu multe lucruri de făcut şi o mulţime de responsabilităţi. Spre seară, te vei relaxa alături de cei dragi.

Azi, îți stabilești obiective și pari mai hotărât ca niciodată să te ții de ele. Că e vorba de o dietă sau un plan de întreținere a sănătății, e ceva foarte important pentru tine. Însă, fii sincer cu tine însuți și stabilește-ți un program realizabil, pentru că acest lucru te-a oprit până acum să ajungi la ținta ta. În rest, ești concentrat, gata să te lupți cu toate obstacolele, mai ales dacă există colegi sau superiori care nu-ți acordă încredere.

Taur

Azi, vei avea parte de o surpriză plăcută din partea partenerului de viaţă, care va organiza o cină romantică ce te va bucura nespus. Vei reuşi astfel să mai reduci din stresul acumulat peste zi, din cauza unor dispute la locul de muncă şi a unor neînţelegeri iscate spontan.

Parcă ești purtat de vânturi schimbătoare, iar semnalele pe care le furnizezi celorlalți sunt pline de confuzie. O idee bună ar fi ca mai întâi să te lămurești ce e cu tine și apoi să te implici în activități cu miză. Numai niște strategii bune te pot ajuta azi să-ți direcționezi în folosul tău stările.

Gemeni

Treci printr-o perioadă în care ai vrea să cumperi tot ce vezi, dar este bine să fii precaut şi să te gândeşti dacă chiar ai nevoie de toate acele lucruri şi dacă nu vei provoca pagube în buget. Este bine să asculţi şi sfaturile unui prieten apropiat. Pari să te simți confortabil cu acest rol, iar ceilalți sunt atrași ca un magnet de modul în care reușești să dai cele mai bune explicații. E o stare, de fapt, diferită de alte dăți, când erai ceva mai zgârcit în răspunsuri. În planul sentimental, ești puțin absent și ai putea avea parte de reproșuri care să nu-ți pice tocmai bine. Așa că ai grijă măcar la atitudinea ta, dacă gândurile tale sunt în altă parte.

Rac

Eşti într-un echilibru perfect din punct de vedere fizic şi mintal, iar asta se vede în tot ceea ce faci. Ai rezultate excepționale la locul de muncă, relaţia cu persoana iubită este perfectă, iar în relaţiile sociale eşti mereu în centrul atenţiei.

O situație pe care o poți influența în bine te pune în centrul atenției azi, ceea ce-ți stârnește sentimente ambigue. Pentru că atunci când dai sfaturi nu prea știi unde să te oprești, te temi că ai putea exagera. Deși premisele sunt bune, inițial dai înapoi ca o măsură de precauție. Faci bine dacă acest lucru este de natură să-ți alunge îndoielile, pentru că ai timp să acționezi și într-un mod mai pozitiv.

Leu

Din cauza unor probleme din trecut, eşti tentat să economisești mai mult decât este necesar acum, dar cel mai indicat ar fi să faci o investiţie avantajoasă pentru viitorul tău. Acasă, ai parte de o atmosferă perfectă şi petreci clipe minunate alături de familie. Ai impresia că toate lucrurile se leagă, se potrivesc și sunt la locul lor. Deodată, o situație tare încurcată începe să capete sens.

Este minunat să poți dispune de atâta claritate a percepției! Dacă privești în jurul tău, îți poți da seama de câtă nevoie au prietenii tăi de vederea ta ascuțită pentru a-i lămuri în problemele lor personale. Poți face și pe pețitorul azi, pentru că ai instrumentele potrivite. Lucrezi împreună cu partenerul la o afacere comună, ceea ce-ți dă o mare satisfacție.

Fecioară

Treci printr-o perioadă de monotonie în viaţa sentimentală, de aceea este indicat să discuţi deschis cu partenerul despre acest aspect, pentru a putea găsi cea mai bună soluţie. Ai foarte mult de lucru, dar, dacă le rezolvi pe rând şi cu calm, vei reuşi să duci totul la bun sfârşit.

Un proiect începe să capete formă azi, după îndelungi eforturi și când nici nu te mai așteptai să se întâmple. Dar nu va fi ceva evident, așa că va trebui să ciulești urechile și să deschizi bine ochii ca să prinzi din aer oportunitatea. E nevoie de mici detalii ca lucrurile să se închege însă te vor scoate puțin în afara zonei de confort.

Balanţă

Vei avea doar beneficii pe planul financiar azi, vei reuşi să rambursezi o datorie mai veche sau să ai parte de un câştig nebănuit. Este indicat să te ocupi de sănătate, pentru că pot apărea unele probleme care îţi dau bătăi de cap.

Partenerul tău îți cere mai mult timp împreună, dar tu ai tabieturile tale, la care nu vrei cu niciun chip să renunți. Vezi și tu, poate ajungeți la un compromis benefic pentru ambii.

Scorpion

Va fi o zi în care vei lua decizii importante la locul de muncă, unele ce îţi vor schimba poziția actuală şi te vor ajuta să avansezi în carieră. În familie se petrec unele schimbări care nu sunt tocmai pe placul tău, este indicat să reacţionezi cu calm la orice eveniment neprevăzut.

Vei avea parte de o zi de lucru surprinzător de ușoară, după ce agenda activităților s-a eliberat considerabil în urma muncii de echipă eficiente. În sfârșit, poți și tu să respiri și să scapi de presiunea și stresul de pe umerii tăi, mai ales că responsabilitățile tale au fost mari.

Săgetător

Este o perioadă de fericire intensă în relaţia de cuplu, toate merg ca pe roate alături de persoana iubită şi niciun nor nu vă întunecă relaţia. Îţi asumi unele riscuri într-o afacere, dar vei reuşi, în cele din urmă, să ai parte de unele câştiguri binemeritate. Cu spiritul tău ludic și dorința de a oferi suport, ești o resursă puternică, iar ceilalți ar trebui să profite mai mult de calitățile tale. Așa că îndrăznește să-ți prezinți ideile, chiar dacă nu vei fi luat în serios chiar de la început.

Capricorn

Eşti extrem de creativ în aceste zile şi te ocupi de planurile tale de viitor, de pasiunile pe care le-ai cam neglijat în ultima vreme, de o călătorie pe care o doreşti de mult timp. Vei fi inspirat şi pe planul financiar şi vei încheia o afacere benefică. Este bine să asculți sugestii și recomandări de oriunde ar veni acestea, pentru că pot da o nouă direcție planurilor tale.

Se întrezăresc începuturi noi, cu șanse mari de concretizare a unor afaceri sau a unor relații pentru dezvoltarea ta profesională pe viitor. Aceste semnale promițătoare te îndeamnă să privești adânc în interior, ca să vezi ce rezonează cu tine pe termen lung.

Vărsător

Te ocupi în mod special de relaţiile cu cei dragi, mai ales cu copiii, pentru că aceştia au o nevoie deosebită de sfaturile tale şi prezenţa ta în viaţa lor. Educația acestora este prioritară pentru tine şi te vei dedica exclusiv lor. Relațiile tale sunt solide, atât cele personale, cât și profesionale. Nu faci nimic special pentru asta, te lași condus de semnalele venite din partea celorlalți.

Peşti

Este de evitat să iei în această perioadă decizii mari pe planul financiar, nu sunt indicate datoriile sau împrumuturile care îţi pot afecta grav bugetul. La locul de muncă, apar unele schimbări neaşteptate, la care te vei adapta însă rapid şi care vor aduce un aer nou în relaţiile colegiale.

Ești competitiv, îți dorești să câștigi și să fii deasupra tuturor, fără să ții cont că ți-ai putea atrage antipatii. De fapt, e vorba doar de a ajunge cel mai sus, indiferent de miză. Ai grijă, căci ți-ai putea epuiza resursele fără să câștigi cu adevărat ceva de valoare. Folosește aceste oportunități pentru a primi lecțiile următoare în dezvoltarea ta. Îți păstrezi

Citeşte mai mult despre

comentarii: