image
Sursa foto: Gov.md

Focar de Covid-19 la spitalul din Strășeni: 54 de angajați vor fi testați; Secțiile de chirurgie și terapie au fost închise

Reprezentantul Ministerului Sănătății, Constantin Râmiș, a declarat în cadrul unui briefing că situația de la spitalul raional Strășeni a fost discutată astăzi în cadrul Comisiei pentru Sănătate Publică din Strășeni.

„Cei 54 de lucrători medicali vor fi testați. La momentul actual activitatea secțiilor de terapie intensivă și chirurgie a fost sistată”, a declarat reprezentantul Ministerului Sănătății.

Miercuri, fostul ministru al Sănătății, Ala Nemerenco, a anunțat pe pagina sa de facebook despre noul focar de infecție izbucnit la spitalul raional din Strășeni.

„Următorul mare focar – Spitalul Raional Strașeni. În câteva zile acesta va fi pe brânci. În loc să se ia măsuri rapide, se încearcă iar povestea greblei. Nu vă supărați, cei care tare vă supărați când vă spun că totul clocotește de COVID-19 în RM, deoarece chiar clocotește. Numai cei care nu vor, nu văd”, a punctat Nemerenco.

Ieri, responsabilii de la Ministerul Sănătății au anunțat despre 12 cazuri de infectare a personalului medical, angajați ai secțiilor chirurgie și terapie intensivă a spitalului raional din Strășeni.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: