image
Sursa foto: pexels.com

Care sunt cele mai populare platforme destinate achitărilor online?

Trăim într-o lume profund digitalizată, în care până și banii au devenit o valută virtuală, ușor de transmis și de primit, cu doar câteva clickuri. Adevărul e că beneficiile digitalizării s-au răsfrânt ușor și asupra securității financiare, ceea ce motivează utilizatorii să apeleze la diferite aplicații pentru plăți facturi online sau pentru acoperirea oricăror achitări și tranzacții virtuale.

Dar care sunt cele mai populare aplicații pentru achitări online? Află dintr-un material oferit de specialiștii Oplata.md.

1. Paynet

Este un portofel virtual care permite achitarea rapidă a celor mai diverse servicii online, cu doar un click, direct de pe telefonul tău. Ca măsuri de siguranță, acesta permite logarea cu pin sau cu amprentă. În egală măsură, poți primi sau transfera bani direct la un număr de telefon înregistrat pe platformă, poți efectua achitarea serviciilor comunale sau a taxelor legale.

2. Google Pay

Este una dintre cele mai răspândite aplicații de achitare a serviciilor sau produselor online. Anterior, aceasta purta denumirea de Android Pay, dar se pare că noua denumire este mai pe placul publicului larg. Din avantaje, este spectrul larg de servicii digitale pe care le poți achita prin acest service, cum ar fi abonamente online la diferite webinare, achiziția abonamentelor pentru diferite platforme de foto/video profesioniste, etc. Are dezavantajul de a nu acoperi toate țările lumii, iar de la un stat la altul diferă disponibilitățile.

flickr.comflickr.com

3. Яндекс - деньги

Este una dintre cele mai mari platforme de achitări online din spațiul CSI, care actualmente aparține grupului Сбербанк Rusia. Are o disponibilitate imensă de achitări, de la shopping la servicii medicale, de la reîncărcarea contului online și până la transferuri bănești între utilizatori. Printre avantajele indiscutabile se numără interfața comodă, lipsa (la unele servicii) a comisioanelor la achitare. Dintre minusuri, indisponibilitatea achitării unor anumite servicii în anumite țări, ca rezultat al acțiunilor geopolitice.

4. Oplata.md

Platforma oplata.md este un produs administrat și gestionat de către „Paynet Services S.R.L” și reprezintă, la moment, una dintre aplicațiile care permit achitarea unui spectru larg de servicii, de la plata amenzilor online până la achiziționarea jocurilor virtuale dorite sau efectuarea donațiilor pentru cauze nobile. Platforma este intuitiv construită, utilizatorul putând realiza achitările în doar trei pași:

- Selectarea serviciului spre achitare;

- Completarea câmpurilor obligatorii solicitate de către agentul economic (de exemplu, datele cu privire la identificarea bonului sau a facturii, datele de identificare ale persoanei, etc.)

- Verificarea datelor și alegerea metodei de plată, precum și confirmarea achitării.

Oplata.md este comodă, rapidă și te scutește de drumuri interminabile la bancă sau la poștă, unde poți pierde timp și nervi pe cele mai banale tipuri de achitări.

Oplata.md - achită fără bătăi de cap!

Noutăţile partenerilor

comentarii: