image
Sursa foto: Profimedia

Reacția lui Kylian Mbappe după ce s-a spus că a vrut să renunțe la naționala Franței

Recent, Noel La Graet, președintele Federației Franceze de Fotbal, a dezvăluit că Mbappe a vrut să se retragă din națională, imediat după eliminarea echipei de la EURO 2020.

Atunci, starul celor de la PSG a ratat penalty-ul decisiv care a dus la părăsirea turneului final de către Franța încă din "optimi".

La puțină vreme după afirmațiile președintelui FFF, Kylian Mbappe a ținut să facă anumite clarificări. Concret, starul din Hexagon a precizat că nu frustrarea cauzată de penalty-ul ratat l-a făcut să se gândească la retragere, ci insultele rasiste la care a fost supus după meciul cu Elveția.

"I-am explicat clar (n.r. președintelui Federației Franceze de Fotbal) că a fost legat de rasism și NU de acel penalty. Dar el a considerat că nu a fost rasism...”, a transmis Mbappe, pe rețelele sociale.

Noel La Graet (80 de ani), președintele Federației Franceze de Fotbal, declarase că Mbappe s-a gândit chiar să își încheie conturile cu echipa națională, după acel meci, din cauza frustrării acumulate.

"Era nervos, nu mai voia să joace pentru echipa națională a Franței. Kylian e un învingător, dar a fost foarte frustrat după acel meci, ca noi toți”, a spus La Graet, citat de Sport.es.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: