image
Sursa foto: antena3.ro

Accident teribil în România: Un microbuz cu cetățeni RM s-a ciocnit violent cu o mașină; Sunt RĂNIȚI

Un microbuz în care se aflau nouă cetățeni RM a fost implicat, astăzi, într-un accident teribil pe DN 15, în satul Andreneasa din judeţul Mureş, România.

Microbuzul a intrat în coliziune frontală cu un autoturism înmatriculat în Germania în care se afla o familie, respectiv doi soţi şi cele două fiice ale lor.

În urma impactului, 13 persoane au fost rănite şi au avut nevoie de îngrijiri medicale, la locul accidentului fiind trimis şi elicopterul SMURD, care a preluat-o pe una dintre fetiţe.

Autoturismul era condus de o femeie, de 36 de ani, din Târgu Mureş, iar microbuzul - de un bărbat, de 57 de ani, din judeţul Iaşi. Potrivit presei române, ambii conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene, prin intermediul Ambasadei Republicii Moldova la București, s-a autosesizat în legătură cu producerea, în ziua de 2 septembrie, în jurul orei 12:00, a unui accident rutier cu implicarea unui microbuz, care se deplasa în tranzit spre Republica Moldova.

„În microbuz se aflau 9 cetățeni moldoveni, dintre care 8 urmând a fi transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate iar o persoană, fiind cu traumatisme ușoare a refuzat spitalizarea”, anunță ministerul.

Reprezentanții Ambasadei Republicii Moldova la București sunt în contact cu autoritățile locale ipentru obținerea informațiilor suplimentare.

Totodată, cazul a fost referit spre monitorizare și responsabililor Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al Ministerului Afacerilor Interne.

accacc
accacc
accacc

Noutăţile partenerilor

comentarii: