image
Sursa foto: Getty Images

Barcelona ar putea să elimine numărul 10 din respect pentru Maradona. Messi ar putea rămâne fără numărul care îl consacrează

Fiul cel mare al lui Maradona a spus că toate echipele unde tatăl său a jucat, ar trebui în semn de respect să elimine numărul 10, chiar şi la Barcelona.

Într-un scurt interviu oferit de Diego Maradona Junior pentru Marca, acesta a menţionat că este de acord cu omagiul propus de Andre Villas-Boas, ca echipele să elimine numărul 10, din respect pentru tatăl său.

Fiul cel mare al lui Maradona a fost întrebat despre varianta în care tricoul cu numărul 10 va fi eliminat de la cluburi şi de la echipa naţională a Argentinei. Maradona Jr. a vorbit şi despre gestul făcut de Messi, după ultimul său gol.

"Cred că toate echipele la care a jucat ar trebui să facă asta, inclusiv Barcelona. Nu am nicio îndoială. Gestul lui Messi m-a impresionat foarte mult. Au fost zile foarte emoţionante pentru mine. Omagiul lui Messi a fost special, foarte frumos. M-a făcut să plâng. Şi cel de la Napoli, şi ce s-a întâmpla la Boca, unde a fost Dalma. Au fost multe momente emoţionante", a spus Diego Sinagra, potrivit Mundo Deportivo.

În cariera sa, Diego Maradona a evoluat la Argentinos Juniors, Boca Juniors, FC Barcelona, Napoli, Sevilla şi Newell's Old Boys. Formaţia italiană a retras tricoul cu numărul 10 în anul 2000.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: