Formaţia din capitala Spaniei dă nu mai puţin de patru jucători în cel mai bun 11 al anului trecut. Ba chiar cinci, dacă îl punem la socoteală şi pe Cristiano Ronaldo, transferat în vară la Juventus, chiar de la Real Madrid.

Sergio Ramos, Raphaël Varane, Marcelo şi Luka Modric sunt cei patru fotbalişti ai campioanei Europei prezenţi în echipa ideală. Modric, câştigătorul Balonului de Aur, a primit cele mai multe voturi din partea fanilor, nu mai puţin de 115.440.

Rivala lui Real Madrid, FC Barcelona, are doi reprezentanţi în această echipă - portarul Marc-André ter Stegen şi Lionel Messi -, la fel ca Chelsea, care îi dă în 11-le ideal pe N'Golo Kanté şi Eden Hazard.

Virgil van Dijk (Liverpool) şi Kylian Mbappé (Paris St. Germain) completează cea mai bună echipă a anului trecut în opinia fanilor.

Cinci jucători se află la prima selecţie în echipa anului. Este vorba despre ter Stegen, van Dijk, Varane, Kanté şi Mbappé. În acelaşi timp, cu a 13-a prezenţă în 11-le ideal, Ronaldo a stabilit un nou record.