image
Sursa foto: jurnal.md

Dodon insistă să aducă în RM vaccinul Sputnik V: „Eu personal am încredere doar în vaccinul rusesc”

Liderul PSRM care nu deține nicio funcție publică în stat, susține că s-a înțeles cu oficialitățile de la Moscova pentru a aduce vaccinul Sputnik V în Republica Moldova.

Igor Dodon menționează că în lupta cu noul coronavirus, cel mai eficient vaccin este cel rusesc și că acesta va ajunge în RM la mijlocul lunii februarie, asta după ce s-ar fi înțeles cu Dumitru Kozac.

„Ați văzut că multe țări renunță la vaccinul Pfizer, ați văzut cazuri de deces, în Norvegia și alte țări. Din acest motiv Moldova trebuie să aibă acces la diferite vaccinuri, nu doar la acelea din occident pe care vor să ni le impună. Am convenit cu Dumitru Kozac să aducem vaccinul Sputnik V. Eu personal am încredere doar în vaccinul rusesc și dacă aș avea posibilitatea să mă vaccinez, doar cu acest vaccin aș accepta”, spune Igor Dodon, care nu deține nicio funcție publică în stat.

Timp de câteva zile, Igor Dodon s-a aflat într-o vizită neoficială la Moscova împreună cu soția unde a discutat agenda politică a PSRM, care a fost dezbătută astăzi în cadrul Executivului politic al partidului.

Am fost într-o vizită neoficială la Moscova, împreună cu soția. Nu voi da detalii personale despre vizită, dar vă spun că am avut întâlnire cu Dumitru Kozac, cu care am discutat toate chestiiunile de pe agenda Executivului”, a mai declarat liderul PSRM.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: