image
Sursa foto: Getty Images

Surpriză în tabăra Barcelonei! Catalanii și-ar fi ales noul număr 10. Cine poate prelua tricoul lăsat liber de Lionel Messi

Lionel Messi (34 de ani) a lăsat liber tricoul cu numărul 10 după plecarea la PSG, iar Barcelona încă nu i-a găsit un nou purtător.

Recent, în presă s-au vehiculat mai multe ipoteze, printre care și cea conform căreia Camp Nou nu va vedea niciun decar în acest sezon.

Însă, spaniolii de la Mundo Deportivo au infirmat acest lucru, dezvăluind faptul că gruparea catalană i-ar fi propus preluarea numărului cu cea mai mare greutate de la echipă lui Coutinho. Momentan, fotbalistul brazilian a rămas fără număr, deoarece "14-le" său i-a fost acordat lui Rey Manaj.

Potrivit aceleiași publicații, brazilianul încă nu a luat o decizie, însă ar înclina spre un refuz, deoarece nu vrea să joace cu presiune în plus. Totuși, dacă se va răzgândi, acesta va evolua pentru prima dată cu numărul 10 la Barcelona în meciul din La Liga contra celor de la Athletic Bilbao.

Până acum, Coutinho a mai purtat numărul 10 și la Liverpool sau Bayern. În schimb, la gruparea catalană a evoluat prima dată cu numărul 7, pentru ca ulterior să joace cu 14 pe spate.

După plecarea lui Lionel Messi la PSG, Coutino a ținut să îi transmită argentinianului un mesaj de despărțire, pe pagina oficială de Instagram.

”Messi, îți mulțumesc pentru tot. A fost mare onoare că te-am întâlnit și am jucat alături de tine. Sunt foarte recunoscător pentru felul în care m-ai tratat pe mine și pe familia mea. Îți doresc mult succes în viitor. Dumnezeu să îți binecuvânteze casa și familia!”, i-a transmis brazilianul.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: