image
Sursa foto: Profimedia

Zidane i-a eclipsat la Roland Garros până şi pe Nadal şi pe Djokovic. "Semnează cu PSG!"

Zinedine Zidane (49 de ani) este antrenorul despre care toată lumea crede că va semna cu PSG, unde i-ar lua locul lui Mauricio Pochettino (50 de ani).

Semnătura pusă de Kylian Mbappe pe un nou contract cu PSG a determinat şi schimbările la nivelul cel mai înalt.

Deocamdată însă, doar Leonardo a fost demis şi se aşteaptă sosirea directorului sportiv Luis Campos, însă chiar şi suporterii îi cer lui Zidane să se întoarcă în Franţa, la PSG, după ce a cucerit gloria imensă cu Real Madrid, acolo unde a luat trei Ligi ale Campionilor la rând!

Zinedine Zidane a fost prezent la Roland Garros, vineri, împreună cu soţia sa, Veronique, alături de care are patru copii, toţi băieţi: Enzo Fernandez, Luca Zidane, Elyaz Zidane şi Theo Zidane.

"Semnează cu PSG", "Vino la PSG" şi "Te iubim, Zizou" sunt câteva dintre apelurile primite de Zidane în incinta bazei sportive de la Roland Garros.

Înainte să fie prezent, diseară, la finala UCL Liverpool-Real Madrid, care se va desfăşura la Paris, acolo unde a fost mutat de la Sankt Petersburg după invadarea Ucrainei de către Rusia, Zidane a urmărit un set al meciului Novak Djokovic-Aljaz Bedene, scor 6-3, 6-3, 6-2.

Dar apoi a stat mai mult la meciul disputat, pe Arena Suzanne Lenglen, de Rafael Nadal şi Botic van De Zandschulp, scor 6-3, 6-2, 6-4.

Cei doi se cunosc bine şi împart dragostea pentru Real Madrid, echipă ai cărui susţinători vor fi diseară.

Relaţia amicală dintre Rafa şi Zinedine durează din 2005, de când Zidane îi oferea lui Nadal primul trofeu câştigat de spaniol la Roland Garros!

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: