image
Sursa foto: calciomercato.com

BOMBA de Crăciun! Cristiano Ronaldo pleacă de la Juventus! Un club URIAŞ l-a ademenit cu 60 de milioane de euro

Presa spaniolă susţine că PSG va discuta în vară transferul lui Cristiano Ronaldo de la Juventus. Portughezul pare şi el atras de această idee.

Crăciunul acesta nu pare să fie cel mai bun pentru Cristiano Ronaldo. Şi, deşi este adevărat, Juventus Torino continuă să fie co-lider în Serie A, în ciuda renaşterii unui Inter Milano condus magistral de Antonio Conte, pe Juventus Stadium se nasc tot mai des semne de întrebare în privinţa continuităţii lui Cristiano Ronaldo.

Performanţele portughezului la Torino sunt departe de cele de la Real Madrid. De fapt, nu au fost puţini cei care, în momentul în care Cristiano a anunţat că pleacă de la Real Madrid, au anunţat şi declinul fotbalistului portughez. Timpul, pare să le dea dreptate. Cristiano nu este mulţumit în Italia, iar presa din Spania speculează din nou că Ronaldo va pleca în vara anului viitor de la Juve. CR7 nu mai este jucătorul determinant care a fost odată. El este încă unul dintre cei mai buni din lume, dar la 34 de ani (atenţie, în februarie va împlini 35 de ani) a lăsat în urmă cea mai bună etapă din cariera sa de fotbalist.

Plecarea starului din Madeira de la Juventus este dată ca sigură de cotidianul spaniol Diario Gol (foto sus). În ciuda faptului că Ronaldo mai are contract cu Juve pentru încă doi ani şi jumătate, mai toate indiciile duc spre o despărţire între cele două părţi, anunţă sursa citată.

Ronaldo nu a găsit în Italia succesul pe care îl aştepta, iar Juve aşteaptă cu nerăbdare să scape de salariul său uriaş, pentru a se putea îndrepta spre "un galactic" mai tânăr şi mai de viitor.

În plus, după cum s-a subliniat în repetate rânduri în presa din Italia, relaţiile dintre Cristiano şi antrenorul Maurizio Sarri nu sunt deloc bune. Iar situaţia pare din ce în ce mai tensionată. De aceea, anturajul portughezului, studiază deja diferitele posibilităţi pe care atacantul le are în faţa unui ultim mare contract. Iar ofertele nu întârzie să apară! Una dintre ele este uriaşă! Una care l-ar lăsa pe Leo Messi cu gura deschisă. "O bombă în ziua de Crăciun" scriu spaniolii.

Paris Saint Germain îl aşteaptă cu braţele deschise pe Cristiano, iar plecarea lui Neymar facilitează mutarea portughezului pe Parc de Princes. In cazul în care Ronaldo şi Juventus nu vor câştiga în acest an UEFA Champions League, cele două părţi îşi vor strânge mâna şi se vor despărţi. Chiar şi dacă Juve devine noua regină a Europei, Ronaldo este decis să plece la Paris! Gruparea franceză ştie că va da o super lovitură de imagine şi va aduce totodată un mega fotbalist. Cristiano ştie că va prinde un ultim mare contract (se vorbeşte de 30 de milioane de euro anual şi un contract pe două sezoane) şi un club cu şanse reale la câştigarea UEFA Champions League.

Prin intermediul lui Jorge Mendes, Ronaldo şi-ar fi dat deja acceptul să plece la PSG. O mutare "win-win" consideră presa din Spania, care subliniază şi regretul portughezului de a fi părăsit Madridul. Fanii au luat deja cu asalt reţelele de socializare, iar montajele via photoshop arată interesul deosebit în jurul mutării. În altă ordine de idei, presa internaţională speculează că Nike ar putea juca un rol important în această mutare.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: