image
Sursa foto: Getty Images

Val de ironii față de bradul „chel” care simbolizează Crăciunul la New York: „Perfect pentru 2020”

Bradul de Crăciun de la Rockefeller Center, este unul dintre cei mai renumiți din lume. Dar gigantul molid norvegian ridicat anul acesta în New York a stârnit un val de ironii și glume pe rețelele sociale, potrivit BBC.

Bradul înalt de 23 de metri a sosit sâmbătă și a fost ridicat în poziție cu o macara. El va fi decorat în următoarele săptămâni, iar luminile vor fi aprinse în cadrul unei ceremonii la începutul lunii viitoare.

Centrul Rockefeller a distribuit o imagine a acestuia pe Twitter, scriind: „Să înceapă sărbătorile!”

Dar utilizatorii rețelelor sociale s-au grăbit să-și bată joc de aspectul său „chel”, unii numindu-l un „omagiu potrivit pentru 2020”, scrie Digi24.

Tishman Speyer, compania care deține Rockefeller Center, s-a declarat „mândră” să păstreze tradiția bradului de Crăciun în acest an, după ce pandemia de coronavirus a dus anularea altor tradiții de sărbători din New York.

Dar unii utilizatori rețelelor au spus că aspectul său „dezamăgitor” și „gol”.

„Pomul de Crăciun Rockefeller, la fel ca noi, a trecut cu adevărat prin multe în 2020”, a scris un utilizator de Twitter.

„Știu că este 2020 și totul este groaznic, dar Pomul de Crăciun al Rockefeller Center ar trebui să fie mult mai bogat”, a spus un altul.

Alții, cu toate acestea, i-au luat apărarea, spunând că bradul va arăta diferit atunci când ramurile sale vor fi așezate și decorate.

„Copacul a fost legat și strâns strâns pentru transport. Se va aranja”, a scris un utilizator de Twitter.

„A fost donat. Fără costuri pentru oraș. Ramurile trebuie să se aranjeze, vor avea lumini și ornamente. Va arăta frumos”, a spus un altul.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: