image
Sursa foto: Getty Images

Kylian Mbappe i-a trimis la primbare pe cei de la PSG: Ce a răspuns a dat când a fost întrebat despre prelungire

Kylian Mbappe, 21 de ani, atacantul celor de la PSG, nu are niciun gând să dea curs ofertei de prelungire a contractului cu echipa pariziană. Cel puţin nu până la vară. Şi oricum vrea un salariu imens faţă de cât câştigă acum.

Reacţia lui Mbappe despre acest subiect sensibil a venit la finalul meciului PSG-St. Etienne 6-1, în care Kylian a marcat un gol şi a oferit doua pase decisive.

Cel mai valoros fotbalist al momentului a reacţionat acid atunci când a fost întrebat dacă va semna noua propunere a preşedintelui Al Khelaifi.

"Nu este timpul să vorbim despre asta. Este momentul să jucăm fotbal. Acolo sunt multe termene limită, eu mă concentrez pe acest sezon", a afirmat fotbalistul după meciul din Cupa Ligii PSG - St. Etienne.

Pentru că nu vrea să fie luat prin surprindere mai ales de Real Madrid, PSG vrea să-i prelungească încă de acum contractul care expiră în 2022.

"Dorinţa mea este să joc fotbal şi sunt focusat pe acest sezon. Clubul este într-o situaţie stabilă, nu este momentul să vorbim despre asta", a mai spus Mbappe.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: