image
Sursa foto: GettyImages

Covid-19 a mai făcut cinci victime în Republica Moldova: Bilanțul deceselor s-a ridicat la 788

Autoritățile dim sănătate informează despre alte cinci decese provocate de noul coronavirus în Republica Moldova. Victimile sunt patru bărbați și o femeie cu vârstele cuprinse între 53 și 87 de ani.

Este vorba despre:

Deces 784: Femeie de 66 ani, din raionul Cantemir. Internată la data de 28 iulie, la Spitalul Raional Cantemir. Comorbidități: cardiomiopatie, diabet zaharat, hipertensiune arterială.

Deces 785: Bărbat de 87 ani, din mun. Chișinău. Transferat la data de 23 iulie, de la Spitalul Clinic Municipal “Sf. Treime”, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: diabet zaharat, cardiopatie hipertensivă, hipertensiune arterială.

Deces 786: Bărbat de 53 ani, din raionul Dubăsari. Transferat, la data de 25 iulie, de la Spitalul Raional Strășeni, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: cardiopatie mixtă, encefalopatie mixtă.

Deces 787: Bărbat de 66 ani , din raionul Dubăsari. Transferat, la data de 29 iulie, de la Spitalul Raional Orhei, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie hipertesivă, dismetabolică.

Deces 788: Bărbat de 77 ani, din mun. Chișinău. Internat la data de 31 iulie, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: edem pulmonar mixt (alveolar, interstițial).

Noutăţile partenerilor

comentarii: