image
Sursa foto: jurnal.md

Usatâi susține că Plahotniuc se află în Cipru de Nord și dirijează viața politică din RM prin coaliția Dodon-Șor

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatâi, menționează că Vladimir Plahotniuc are putere decizională asupra proceselor politice din Republica Moldova prin intermediul majorității parlamentare PSRM-Șor.

Usatâi a respins zvonurile apărute în ultima perioadă în spațiul public că s-ar fi întâlnit recent cu fostul lider PDM, Vlad Plahotniuc. Acesta afirmă că Plahotniuc s-ar afla acum în Cipru de Nord, republică recunoscută pe plan internațional doar de Turcia.

Plahotniuc astăzi se află în Cipru de Nord, și cel mai indicat ar fi ca oamenii care au fost în subordinea lui Dodon să ia act, mă refer la Ministerul de Interne care nu voia să recunoască faptul că Plahotniuc este în Istanbul, doar Procuratura Generală a ținut cont de informația pe care am prezentat-o și au primit confirmarea autorităților din Turcia”, a spus Renato Usatâi în cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la N4.

Liderul Partidului Nostru spune că Vlad Plahontiuc, în continuare, are putere decizională asupra proceselor politice din Republica Moldova, iar acest lucru se întâmplă prin intermediul majorității parlamentare PSRM-Șor.

Plahotniuc astăzi a început să se implice în viața politică din Republica Moldova. Noi avem coaliția Dodon-Șor în Parlament cu blagoslovirea lui Plahotniuc.”

La fel primarul de Bălți afirmă că autoritățile Republicii Moldova mimează lupta cu schemele de corupție care a fi fost puse la cale de Vlad Plahotniuc.

Toate afacerile lui Plahotniuc sunt bine-merci, toate spațiile comerciale de lângă Guvern și Președinție care îi aparțin lui, în continuare, îi aduc bani, asta e grav pentru Republica Moldova. Prin asta și-au demonstrat incapacitatea de lupta cu Plahotniuc și Guvernul Sandu și cel al lui Dodon”, a spus Renato Usatâi.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: