image
Sursa foto: captură video

Tănărul din Costești, bătut cu bestialitate în noaptea de Revelion, a decedat la spital în această dimineață

Tânărul de 20 de ani, din satul Costești, raionul Ialoveni, bătut și desfigurat de doi indivizi în noaptea de Revelion, a decedat la Spitalul de Urgență din capitală, după ce a stat în comă timp de câteva zile.

Informația a fost confirmată pentru Jurnal.md de surse de încredere din cadrul Spitalului de Urgență.

Potrivit sursei, tânărul a decedat astăzi dimineață la ora 10:25.

Amintim că în noaptea de Revelion agresorii au lovit victima cu pumnii şi picioarele. Din cauza leziunilor grave, tânărul de 20 ani a fost transportat la Spitalul de Urgență din Chişinău.

Potrivit rudelor, victima se afla la o petrecere împreună cu mai mulți amici. La un moment dat, unul dintre prietenii săi a fost telefonat de unul dintre agresori, ca să iasă la poartă. Acesta a ieșit, însoțit de victimă. Acolo se afla o gașcă mai mare, iar din nu se știe care motiv între tineri s-ar fi iscat o discuție aprinsă. În toiul cerții, victima i-ar fi spus unei fete să nu se implice în discuția băieților, ceea ce i-ar fi deranjat rău pe agresori.

Gașca de băieți s-a năpustit asupra lui, l-au lovit cu o scândură de la gard, doborându-l la pământ. Când a încercat să se ridice, atacatorii l-au lovit din nou, doborându-l pentru a doua oară și au și sărit cu picioarele în cap, desfigurându-l”, ne-a spus o rudă apropiată a victimei.

Și din imaginile surprinse de camerele de supraveghere de la o casă de alături se vede cum victima încearcă să se ridice, dar este lovită cu bestialitate cu pumnii și picioarele. Din imagini nu este clar câți dintre indivizi au lovit victima, însă unul dintre martori le-a spus polițiștilor că tânărul ar fi fost bătut de două persoane, dintre care unul minor.

Agresorul de 21 de ani a fost reținut pentru 72 ore, iar bănuitul minor de 16 ani este cercetat în stare de libertate.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: