image
Sursa foto: petrom.md

(VIDEO) Peste 270 de servicii în orice stație Petrom din Moldova: vă spunem ce înseamnă noul concept Servicii Petrom

Da, în zilele noastre o stație peco e departe de ce a fost odată, iar alimentarea cu carburant e doar unul din multiplele lucruri pe care le poți face. Unul din peste 270 de lucruri pe care le poți face, dacă vorbim de o stație peco Petrom Moldova.

Prin comoditatea amplasării pentru cei de la volan, prin programul de lucru de 24 de ore, prin răspândirea în întreaga țară, stațiile peco pot deveni adevărate centre de servicii adiționale – de la plăți bancare, utilitare, până la servicii corelate direct cu mașina ta. Cei de la Petrom ne-au provocat să descoperim și să experimentăm pe propria piele măcar câteva din aceste sute de servicii. Noi am explorat lista aia enormă și ne-am imaginat câteva situații pe care mai mulți dintre noi ar putea să le întâmpine mai frecvent, apoi am pornit să le experimentăm prin țară, vreme de câteva zile și nopți bune, pentru a veni acum cu un reportaj video clar și pe înțelesul tuturor.

Și vrem să știm părerea ta – ți se par utile aceste noi posibilități implementate la stațiile peco? Crezi că ai putea să le folosești? Crezi că sunt comode? Sau poate crezi că mai lipsește ceva și ai avea tu vreo idee suplimentară? Spune-ne în comentarii!

Aici te invităm să vezi tot spectrul de servicii Petrom

Noutăţile partenerilor

comentarii: