image
Sursa foto: Getty Images

Ronaldinho are din nou probleme cu legea! "Dințosul" riscă să facă din nou închisoare, de data asta în Brazilia

Ronaldinho (41 de ani) are din nou probleme cu legea, de această dată în Brazilia, țara sa natală.

"Dințosul" riscă să facă încă o dată închisoare, din cauza unor probleme legate de niște plăți neonorate către Priscilla Coelho, fosta sa logodnică.

Potrivit presei britanice, Ronaldinho trebuie să îi achite femeii 15,000 de euro, ca urmare a unei decizii judecătorești dictate pe 11 noiembrie, care încă mai poate fi atacată.

Fostul internațional brazilian are termen până pe 1 decembrie să-i achite femeii datoriile. În caz contrar, el riscă să i se confiște bunurile sau chiar să facă din nou închisoare.

Autoritățile braziliene au încercat să îl înștiințeze pe Ronaldinho de datoria către Coelho, însă nu au reușit să dea de el, întrucât el s-ar afla în acest moment în Dubai.

Pe 25 august 2020, Ronaldinho a fost repus în libertate după ce a petrecut 5 luni într-o închisoare din Paraguay, deoarece a folosit un pașaport fals. Brazilianul a primit o amendă de 90,000 de dolari.

"Ronaldo de Assis Moreira este liber să plece oriunde doreşte, dar el va trebui să comunice dacă îşi va schimba adresa permanentă pentru o perioadă de un an", a declarat atunci magistratul care s-a ocupat de cazul său, în cursul unei audieri ce a avut loc la Asuncion pentru a stabili soarta fostului jucător.

"În consecinţă, măsura privativă de libertate a fost ridicată. Ronaldinho nu mai este supus la nicio restricţie, cu excepţia celei de a plăti despăgubiri pentru daune aduse societăţii", a mai spus magistratul.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: