image
Sursa foto: digisport.to

Un fotbalist englez s-a stins din viață după ce a căzut de la etajul patru

Michael Jones, 21 de ani, fost junior la Manchester United şi Manchester City, a încetat din viaţă, după ce a căzut de la etajul patru al unui resort din Spania. După primele cercetări, se pare că a fost vorba de o pierdere a echilibrului, ca urmare a consumului de alcool, relatează presa românească.

Împreună cu patru prieteni, Michael Jones a mers într-un resort din Spania, Apartamentos Vina Del Mar (foto sus). După o seară în care s-a ameţit peste măsură, Michael a spus că nu se simte bine şi a mers în camera lui.

Dimineaţă, corpul său neînsufleţit a fost găsit sub balconul din dreptul camerei sale, de la etajul patru al stabilimentului, anunţă The Sun. Anchetatorii au stabilit că acesta a căzut în gol şi s-au gândit inclusiv la varianta unei sinucideri. Crima a fost scoasă din calcul, Michael fiind închis în cameră pe dinăuntru. Totuşi, după mai multe teste, în care s-a studiat inclusiv unghiul în care a căzut, cel mai probabil a fost vorba de un accident nefericit.

În corpul lui Michael s-au găsit 1.92g/l alcool pur în sânge, astfel că acestuia i-a fost cu siguranţă foarte greu să îşi menţină echilibrul. Probabil a vrut să iasă pe balcon pentru a lua o gură de aer proaspăt, însă totul s-a tranformat într-o mare tragedie.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: