image
Sursa foto: Getty Images

Asta e TRĂDAREA ABSOLUTĂ: Incredibil ce face Coutinho la un an după ce pleca cu scandal de la Liverpool

Philippe Coutinho este pe punctul să-şi pună în cap definitiv fanii lui Liverpool, care până la începutul lui 2018 îl divinizau.

Plecat cu scandal la Barcelona, după ce şi-a forţat transferul de 140 de milioane de euro, brazilianul este gata acum de o veritabilă "trădare" şi ar urma să se transfere la marea rivală a lui Liverpool, Manchester United, notează presa din Marea Britanie.

Coutinho îşi doreşte să plece de la FC Barcelona, după ce nu a reuşit să se adapteze, iar United este favorită în acest să-l transfere.

Sunday Mirror anunţă că Philippe Coutinho, care a fost transferat de Barcelona de la Liverpool în ianuarie 2018, a vorbit cu jucătorii lui Manchester United despre un posibil transfer pe Old Trafford, pentru 100 de milioane de lire sterline.

Adus ca să îl înlocuiască pe Neymar, pentru 135 de milioane de euro, Philippe Coutinho nu a îndeplinit aşteptările pe Camp Nou şi nu este titular de drept sub conducerea lui Ernesto Valverde. Până acum, Coutinho şi-a trecut în cont 18 goluri şi 11 assist-uri, în 61 de apariţii în tricoul "blaugrana".

Philippe Coutinho, dorit de United încă din perioada lui Sir Alex Ferguson, s-ar afla şi în atenţia echipei Paris Saint-Germain.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: