image
Sursa foto: marca.com

Messi și Bartomeu, întâlnire de gradul zero: președintele Barcelonei vrea să-i reducă salariul starului

Lionel Messi (33 de ani) a decis în final să rămână la Barcelona, după o adevărată ”telenovelă” derulată în această vară. Mai mult, starul argentinian a fost ales căpitanul echipei de vestiarul catalanilor.

Acum, președintele Josep Maria Bartomeu, motivul pentru care Messi s-a gândit inițial să părăsească Barcelona, urmează să aibă o întâlnire cu vedeta sud-americană.

În calitatea sa de căpitan, Messi va trebui să stea de vorbă cu Bartomeu, care plănuiește reduceri salariale pentru toți jucătorii grupării de pe Camp Nou.

Sezonul trecut, marcat de întreruperea campionatului din cauza pandemiei, Barcelona a raportat pierderi de circa 98 de milioane de euro, potrivit Deportes Cuatro.

Astfel, catalanii trebuie să micșoreze bugetul de salarii și exact acesta va fi subiectul primei întrevederi între Messi și Bartomeu, după vara agitată în care argentinianul a fost la un pas să plece la Manchester City.

Va fi o întâlnire în care ”vor ieși scântei, din nou”, scriu jurnaliștii iberici.

Leo Messi, Sergio Busquets, Gerard Piqué și Sergi Roberto vor fi, în această ordine, căpitanii Barcelonei în această stagiune.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: