image
Sursa foto: Getty Images

BOMBĂ! Zidane, OUT de la Real Madrid! Florentino Perez a decis

Zinedine Zidane (48 de ani) pleacă de la Real Madrid la finalul acestui sezon. "Zizou" nu va mai pregăti campioana Spaniei şi în sezonul viitor, anunţă spaniolii de la Marca. Antrenorul francez are rezultate proaste în ultimul timp pe "Santiago Bernabeu" şi se pare că Florentino Perez şi apropiaţii săi au decis să nu-l mai păstreze la echipă.

Marcă aruncă bomba în legătură cu Real Madrid. Campioana Spaniei va rămâne fără antrenor la finalul sezonului, Zidane urmând să fie îndepărtat de banca Realului. Preşedintele de pe "Bernabeu", Florentino Perez, şi oamenii apropiaţi din conducerea clubului blanco au luat deja decizia în privinţa viitorului lui Zidane.

Real Madrid a pierdut în ultima etapă a LaLiga, 1-2 cu Levante, acasă, iar acesta este doar ultimul dintr-un şir de rezultate proaste ale "albilor". Seria de rezultate nefaste l-au determinat pe Florentino Perez să ia decizia că Zinedine Zidane nu va mai fi antrenorul Realului şi în sezonul viitor. Marca nu oferă, însă, detalii legate de înlocuitorul lui "Zizou" la Madrid.

Zidane e la al doilea mandat la Real Madrid, după ce în primul a câştigat trei Ligi ale Campionilor la rând, dar şi alte trofee importante. 2016-2018 şi 2019-prezent sunt mandatele lui Zidane pe banca de pe "Santiago Bernabeu". În primul, Zidane a stat pe bancă în 149 de meciuri, cu un procentaj de 2,30 puncte câştigate pe meci. În al doilea media e mai scăzută, de doar 1,97 puncte pe meci.

În urmă cu câteva zile, Diariol Gol a scris despre faptul că Zinedine Zidane e în negocieri cu Juventus, unde ar urma să lucreze din nou cu Cristiano Ronaldo, omul care l-a ajutat să câştige trei Ligi ale Campionilor la rând la Real Madrid. Zidane, care a şi jucat la Juventus, îi atrage pe şefii "Bătrânei Doamne" din perspectiva mirajului Ligii Campionilor, pe care antrenorul francez a câştigat-o de trei ori la rând cu Real Madrid, când îl avea şi pe Cristiano Ronaldo în echipă, lusitanul adus cu acelaşi scop pe Allianz Stadium. Juventus nu e la prima încercare de a-l semna pe "Zizou", vrând să-l convingă şi când acesta a plecat prima dată de la Real Madrid.

Sursa citată scrie că negocierile formale au început deja pentru a pregăti terenul acestei mutări de răsunet.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: