image
Sursa foto: Metro

(foto) Atmosfera contează! Creează-ți confortul de acasă cu ajutorul articolelor din magazinele METRO

Pentru mulți dintre noi cuvântul „acasă” semnifică siguranța, confortul și căldura la care revenim cu drag după o zi de muncă sau o călătorie îndelungată. De cele mai multe ori, tindem să ne amenajăm spațiul personal, astfel încât acesta să corespundă stării noastre lăuntrice, viziunii noastre asupra frumosului și intereselor personale.

Așadar, din moment ce pășim pragul unei case, putem deduce multe lucruri despre hobby-urile, preferințele, caracterul și felul de a fi al persoanei care locuiește acolo. Toate astea, însă, se schimbă odată cu trecerea timpului, în funcție de evoluția noastră, a priorităților și viziunilor noastre.

Astfel, odată la ceva timp, fie din dorința de a ne redecora casa conform sărbătorilor tematice, a noilor tendințe sau gusturi formate, fie din necesitatea de a o reamenaja sau completa cu elemente noi și a o redescoperi, mergem la cumpărături în căutarea articolelor potrivite pentru atmosfera locuinței noastre și a necesităților personale. În cazul în care planificați deja o astfel de escapadă și vreți să economisiți din timp, dar și să procurați ceea de ce aveți nevoie la un preț plăcut, vă informăm că în magazinele METRO puteți găsi un asortiment vast de articole utile și variate, pentru orice simț estetic sau practic.

Așadar, iată cu ce articole vă puteți reamenaja locuința printr-o singură vizită la METRO.

Probabil unul dintre cele mai calde și plăcute momente pe care le trăim după o zi de absență din „locușorul nostru” este cel în care ajungem în sfârșit pe plapuma preferată, alături de persoanele dragi, cartea preferată sau serialul pe care îl urmărim în fiecare seară. De regulă, somnul care are loc în patul cu care ne-am obișnuit este cel mai eficient și energizant, fiindcă ne simțim confortabil și psihologic în siguranță, iar creierul nostru își permite să se relaxeze.

Astfel, pentru un somn cât mai plăcut și aranjarea canapelei sau a patului cât mai comodă și stilată, în magazinele METRO puteți găsi perne, plapume, diverse seturi textile, de diferite culori și la fel de variate ca și componență.

MetroMetro
MetroMetro

MetroMetro
MetroMetro
MetroMetro

Un alt factor important care influențează confortul din interiorul casei este modul în care sunt organizate lucrurile. Tocmai de aceea, pentru persoanele care țin la modul în care sunt aranjate lucrurile, METRO oferă o gamă largă de caserole și cutii de depozitare de cele mai diverse forme și mărimi, care vor fi utile indiferent de mărimea lucrurilor sau produselor care urmează să fie organizate.

MetroMetro
MetroMetro

MetroMetro

La fel de importantă pentru o ambianță plăcută este și menținerea curățeniei. Pentru toți cei care țin la aspectul casei și a lucrurilor personale, magazinele METRO propun o serie de electrocasnice și accesorii care vor face simplă, plăcută și eficientă îngrijirea acestora.

MetroMetro
MetroMetro
MetroMetro
MetroMetro
MetroMetro
MetroMetro

Pentru unii dintre noi, bucătăria este locul unde ne dăm frâu imaginației și experimentăm, pentru alții, locul care ne oferă utilitățile necesare pentru a ne acoperi necesitatea vitală de a ne alimenta organismul și a primi energie. Oricum, în ambele cazuri, tindem să optăm pentru mâncărurile delicioase, de calitate, indiferent de timpul de preparare și implicarea depusă. În acest sens, pe lângă alimentele proaspete de care avem nevoie, este important să dispunem și de ustensilele și electrocasnicele necesare pentru a le pregăti și păstra ulterior. Iată opțiunile pe care le puteți vedea la METRO.

MetroMetro
MetroMetro
MetroMetro

Noutăţile partenerilor

comentarii: