image
Sursa foto: Profimedia

Oferta primită de Memphis Depay, după ce Barcelona i-a micșorat salariul. Cât va primi la noua echipă

Barcelona este aproape să mai "scape" de un jucător. Memphis Depay a primit o ofertă de la Juventus, iar mutarea ar urma să se facă în această săptămână, potrivit publicației Relevo.

Italienii sunt la curent cu situația sa la Barcelona, unde atacantul a acceptat o reducere a salariului, așa că i-au făcut o ofertă superioară.

La catalani, Depay are un salariu de 7 milioane de euro net pe an, însă a acceptat reducerea cu 30% a remunerației, până la 5 milioane.

În aceste condiții, Juve i-a propus 6 milioane de euro pe an, iar olandezul în vârstă de 28 de ani este aproape de a semna contractul pe o perioadă de doi ani.

Memphis Depay a fost informat de Barcelona că Xavi nu se va mai baza prea mult pe el, mai ales după venirea lui Robert Lewandowski. În plus, polonezul i-a preluat și tricoul cu numărul 9.

”A fost decizia clubului, a ținut de publicitate, ne-am gândit că ar fi potrivit ca Lewandowski să poarte numărul 9. Mutarea s-a făcut cu mult respect față de Memphis Depay. El a înțeles perfect această decizie”, a declarat Joan Laporta, potrivit Mundo Deportivo.

În aceste condiții, Depay a înțeles că e mai bine să plece dacă vrea să joace. La un moment dat, în urmă cu câteva zile, Depay și-a trimis avocații să discute cu Barcelona, iar între timp a apărut și varianta Juventus, care va face transferul curând.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: