image
Sursa foto: colaj foto

Jamie Foxx face declaraţii după ce presa a relatat că s-ar fi despărţit de Katie Holmes

La câteva zile după ce presa a scris despre despărţirea sa de actriţa Katie Holmes, Jamie Foxx a avut prima reacție. Actorul american a negat că ar fi într-o relaţie cu o cântăreaţă Vave, de 21 de ani.

Recent, Foxx a fost văzut plecând dintr-un club de noapte din Los Angeles ţinându-se de mână cu cântăreaţa Sela Vave, dând naştere speculaţiilor potrivit cărora cei doi ar fi într-o relaţie romantică.

Mai mult, surse din preajma actorului au declarat că acesta s-ar fi despărțit de Katie, în luna mai. Într-o înregistrare publicată pe contul său de Instagram, Foxx a afirmat că este mentorul lui Vave şi că a îndeplinit un rol similar pentru Ed Sheeran şi Nick Cannon. „Când l-am cunoscut pe Ed Sheeran, nici nu ştiam cum arată. A dormit la mine pe canapea timp de şase săptămâni – apoi a avut realizări minunate”, a spus acesta, potrivit Agerpres.

Actorul, recompensat cu Oscar pentru rolul cântăreţului de muzică soul Ray Charles în filmul biografic ”Ray” (2004), a adăugat: ”Când e vorba despre femei, avem de-a face cu un dublu standard”, a adăugat acesta. „În cazul bărbaţilor, lucrurile sunt în regulă, dar când vine vorba de femei, vor să insinueze că este altceva la mijloc, dar o să încercăm ne apărăm în acest caz”. „Şi aşa cum am spus, am vorbit cu mama fetei, care şi-a pus toată încrederea în mine”.

Jamie Foxx şi Katie Holmes (40 de ani), cunoscută pentru rolul din serialul ”Dawson’s Creek”, formează un cuplu de şase ani, deşi relaţia nu a fost confirmată de niciunul dintre cei doi.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: