Totodată, vicepreședintele Platformei DA spune că toţi au înţeles că după ce Andrei Năstase va ajunge în Primărie, vor fi luate măsuri radicale împotriva construcţiilor ilegale.

„Plahotniuc a trecut toate liniile roşii pentru ca să dea de înţeles oamenilor că ţara va fi controlată mereu. Aşa va fi şi la alegerile parlamentare. Este un semnal către oameni că ei nu vor decide nimic niciodată. Fără loialitatea şi ipocrizia PSRM această decizie nu ar fi fost posibilă. Reprezentatul socialiştilor a cerut anularea alegerilor. În aceste două săptămâni, toţi oamenii au văzut că Dodon, Ceban şi alţi lideri PSRM sunt politicienii din buzunarul lui Plahotniuc”, a mai Alexandru Slusari pe pagina sa de Facebook.

În context, Alexandru Slusari spune că oamenii trebuie să iasă la proteste masive: „Nu este o luptă pentru Andrei Năstase, care timp de şase ani s-a trezit noaptea de la sunetele de maşină care trec pe lângă casa lui. Acum noi ne luptăm pentru noi, pentru demnitate, pentru dreptul de a ne decide soarta. E o luptă pentru familiile noastre, pentru dreptul de a trăi fără frică”.