image
Sursa foto: poliția.md

O femeie din Chișinău, prinsă în flagrant cu 270 de sticle de alcool etilic fără timbru de acciz în mașină // VIDEO

Ofițerii Direcției investigații complexe a Inspectoratului Național de Investigații au deconspirat o schemă de transportare și comercializare ilicită în municipiul Chișinău a alcoolului etilic fără timbru de acciz, introdus în țară prin regiunea transnistreană.

În acest caz au fost documentate mai multe persoane, originare din Chișinău, care având roluri bine determinate, transportau și comercializau alcool etilic în adiacentul piețelor din municipiul Chișinău.

Ca urmare a acțiunilor întreprinse, polițiștii au prins în flagrant o femeie de 40 de ani, care avea în portbagajul mașinii circa 270 de sticle din plastic de un litru, pline cu alcool etilic, în valoare de circa 30 de mii de lei.

Marfa a fost ridicată și urmează a fi supusă expertizei. Investigațiile continuă în vederea identificării tuturor persoanelor implicate, precum și locurile clandestine de păstrare și comercializare a produselor alcoolice.

Poliția recomandă să cumpărați băuturi alcoolice numai din locuri autorizate, pentru a nu vă pune în pericol sănătatea, sau chiar viața. Polițiștii vor organiza razii de profilaxie.

Noutăţile partenerilor

comentarii: